Direkt från verkligheten

 

”Efter att ha skjutsat hem ett par vänner på fyllan stank bilen av både sprit och katten vet vad. Trots att fönsterrutorna var öppna hjälpte det föga. Tanken väcktes att tillverka ett medel som snabbt och direkt skulle sprida en välluktande doft, samtidigt som den kunde ta bort den dåliga lukten.”

”Under en nödlösningsförfest hemma hos en vän satt vi ett gäng grabbar och drack öl. Lägenheten såg väl duglig ut i våra ögon men i samband med att ett tjejgäng ringde och ville komma inleddes en hetsstädning och vädring som heter duga, djurdoften var dock svår att bli av med.”

”En annan vän pratade vid ett tillfälle om att hans tjej vägrade vistas i hans båt eftersom hon menade på att det luktade hemsk illa inne i kabyssen. Han som personligen gillade att vistas och periodvis bo i båten såg detta som ett problem och undrade om det inte fanns något mirakelmedel som kunde ta bort våtlukten.”

”En tredje person hade glömt kvar sina svettiga kampsportskläder då han lånat sin tjejs bil och en olidlig svettdoft hade satt sig i både inredning, och plåt! Detta var givetvis något som han ständigt påmindes om men inte lyckades lösa på ett smidigt sätt. ”

Raggardusch är lösningen

 

Attraktiv doft


Med attraktiva dofter inspirerade av vår fantastiska natur växte idén om raggardusch fram. Fördelen med raggardusch är att du kan välja vad det ska lukta och hur mycket det ska lukta, från det ena tillfället till det andra. Inte nog med det så motarbetar raggardusch samtidigt effektivt källan till dåliga dofter.

Vi på raggardusch kommer löpande att lansera tävlingar där ni har chansen att bli en del av utvecklingen av kommande dofter! Den som lyckas lämna det vinnande förslaget blir belönad med den första utgåvan av respektive doft. Håll utkik!

Effektiv användning


Aldrig förr har det varit så enkelt att få bort dåliga lukter i bilen, samtidigt som man får bilen att lukta gott igen! Dimma raggardusch i luften, på textilerna, panelen eller egentligen var du än vill! Raggardusch består av en högeffektiv formula som tar bort och motverkar källan till odörer från människor, djur, rök, matrester med mera.

Raggardusch kan med fördel även användas i hemmet, stugan, husvagnen, båten, toaletten eller för bövelen. Var som helst!

Fräschhet som lever kvar


Beroende på hur mycket du väljer att spraya på desto mer kommer det att lukta och desto längre kommer doften att sitta kvar. En flaska raggardusch räcker till mer än 500 sprut och kommer således att tjäna dig väl under en lång tid. Alla har vi vid något tillfälle varit i behov av en snabb doftförbättrare!